2018. 09. 10.

300 | Szépség

 Hey, babes!

Itt vagyok a következő bejegyzésemmel, ezúttal egy újabb 300 szavas szösszel, amibe belefojtottam minden önértékelési problémát, just because it's fun. Jó olvasást! :))) ♥️

 300  | szösz | angst | szépség | önértékelési zavarok

A tükör előtt állt, és magát nézte.
Annyira szép vagy! – hangzott az egyik „barátnője” szájából.
Utálta a haját, nem lehetett vele semmit kezdeni. A fésű nem segített rajta, sehogy sem állt és nem tudta megtalálni a megfelelő stílust.
Úgy szeretnék olyan lenni, mint te! – A szobatársát se érezte soha közel magához.
Az arca egyáltalán nem volt szimmetrikus vagy arányos, az orra túl pici, a szája csak egy vékony vonal, a szemei pedig túl nagyok.
Lélegzetelállító vagy – suttogta a fülébe a fiú, aki később kegyetlenül elhagyta.
Egészségtelenül soványnak érezte magát, a csontjai túl erősen kirajzolódtak. A combjai között hatalmas rés volt, mellei és feneke pedig mintha nem is léteznének.
Ne aggódj ennyit magad miatt – jegyezte meg rengetegszer az anyja, de semmi érzelmet vagy törődést nem érzett a hangjában, mintha csak egy újabb tehertől akarna szabadulni.
Néha kimázolta magát, de attól se érezte magát szebbnek vagy jobbnak. Kényszerből tette, mert körülötte mindenki csinálta, de nem tetszett magán a smink.
Te így vagy tökéletes – hallgatta kiskorában az apját.
Ahhoz mégse volt elég tökéletes, hogy a férfi vele maradjon vagy bármennyire igényelje a válás után a társaságát.
Hogy tudsz ilyen jól kinézni? Állandóan fogyózom, de akkor sincs ilyen alakom. – Az osztálytársa is csak azért beszélt hozzá, mert nem volt jobb dolga.
Már évek óta nem érezte őszintének a saját mosolyát. Egyszerűbb volt magára erőltetnie egy művigyort, aztán az is természetesen jött.
Úgy irigylünk. Igazi szépség van. Mit használsz az arcodra, annyira szép a bőröd! Szeretnék olyan lábakat, mint a tieid.
– Ne egyél annyit. Olyan kövér vagy! Minek erőlteted azt a mosolyt, rajtad az sem segít. Elhiszed nekik, amit mondanak? Csak nem merik a szemedbe mondani az igazat. Csúnya vagy! – A démonok hangjainak annyival könnyebb volt hinni, mint a kedves szavaknak.

Remélem tetszett, jövőhéten még meglátom, melyik ötletemre lesz több időm! ♥️
Love, Lyla

6 megjegyzés:

  1. Nagyon jó írás, egy nagyon szomorú témáról! CSak így tovább♡

    VálaszTörlés
  2. some nice, pleasant thoughts! :)))))
    (( zseniális lett, tho, és egyik részem több ilyet akar olvasni mert imádom azt a stílust amiben írod, de a másik felem sikítva tiltakozik mert rosszul érzem magam tőle deep inside xD ))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. As always :)))
      thanks, girl ♥️ majd lesznek pozitívak is na, helyrerakom a pici lelked. Nem pont a következőben, de lesznek!!! Tudod, fluff & angst. Vagy hurt/comfort, ami a fluff leírása is lehet :'DD

      Törlés
  3. oh gurl i need mORE. nagyon imádom az ilyen stílust, és ahogy megoldottad, az valami fenomenális, éRZEM A SZENVEDÉST, YAS.
    pls... kérek... még...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. érezd is, árad innen :’D thanks, és igyekszem ♥

      Törlés

Nagyon köszönöm, ha megjegyzést írsz, igyekszem minél hamarabb válaszolni is ♥