2019. 11. 15.

Bloggerkarácsony

Hey dearies!
Ismét itt vagyunk GIGERREL ♥️

Elképesztő, hogy már itt tartunk, hiszen közeleg a karácsony, a vásárok, a szünet, a hideg esték, egyszóval a tél (bár már GoT nincs). Így hát idén is készültünk nektek a tavalyi és azelőtti évhez hasonlóan a karácsonyi közös játékunkkal. Röviden arról van szó, hogy a sulis húzáshoz, Secret Santához, vagy a Merengő Kívánság Üstjéhez hasonlóan a bloggeren is megajándékozzuk egymást. Az ajándék lehet egy novella, rajz, fejléc, videó, vagy bármi kreatív, amit ti készítetek. Kérjük, mielőtt jelentkeztek, olvassátok végig a bejegyzést!

karácsony | húzás | projekt | bloggerek

A játék menete
Mivel a kis közösségünk elsősorban online keretek között működik, ezért az egész játékunk itt zajlik. Jelentkezni egy kérdőívben tudtok, ezt November 30-áig tehetitek meg. Utána mi összeülünk, összepárosítgatunk mindenkit a kitöltött adatok alapján, aztán December elsején este kiküldjük a megadott emailcímekre az angyalka-kinevezéseket, amiben megtaláljátok a kapott bloggerről az információkat. Karácsonyig lesz időtök elkészíteni az ajándékokat, cserébe pedig majd ti is kaptok valami csodát a saját angyalkátoktól. Idén szeretnénk legkésőbb December 18-ig egy helyzetjelentést kapni arról, hogy hogy álltok, majd December 21-én belepillantani abba, mivel is készültök (erről kaptok köremailben értesítőt is). Ezután 23-án vagy 24-én kell elküldeni az elkészült csodákat a kapott blogger elérhetőségére.

Az ajándékokról
Miután megkapjátok az angyalka-kinevezést, több mint három hetetek van elkészíteni az ajándékot. Ez lehet egy novella - original vagy fanfiction az egyik fandomból, rajz, fanart a kedvenc karakteréről, videó, vers, de új ötleteket is bedobhattok. Nem kell nagy dologban gondolkodni, senkitől nem várunk tízezer szavas írást (de természetesen ezt is megtehetitek), a lényeg, hogy szívvel-lélekkel készítsetek valami meglepetést azok alapján, amit a kapott bloggeretek megadott. Ha inspirációt szeretnétek, akkor a korábbi évek kirakott ajándékait megtaláljátok itt: 2017 | 2018

Jelentkezés
A kérdőívben szeretnénk tőletek pár információt, hogy az angyalkátok tudja, minek örülnétek. Először egy-két elérhetőséget kérünk, aztán pár szót magatokról. Utána kicsit behatároljuk, hogy milyen irányba induljon el a titeket kapó blogger (fandomok, műfajok, amiket szerettek, aktuális projektek, amiken dolgoztok), majd megadhatjátok, miknek örülnétek. Ezután azt szeretnénk megtudni, ti mit készítenétek szívesen. Végül eldönthetitek, hogy vállaltok-e pótajándékot, ha esetleg valaki nem tudja befejezni az ajándékot. Mi ezek alapján párosítgatunk titeket össze, így előfordulhat, hogy nem mindent tudtok elkészíteni, vagy nem szeretitek/ismeritek az összes fandomot, de igyekszünk megoldani, hogy mindenkinek legyen elég ötlete és lehetősége. Jelentkezni ITT tudtok.

Egyéb
Szeretnénk mindenkit megkérni, hogy csak akkor jelentkezzen, ha előreláthatólag be tudja fejezni az ajándékot. Senkivel szemben nem fair, ha valaki nem készíti el a meglepetést, de természetesen van lehetőség pótajándékra, mint az elmúlt két évben is volt rá példa. Előfordulhat, hogy bármi közbejön, és nem tudjátok befejezni az ajándékot, de kérlek ha bármi probléma adódik, időben szóljatok, hogy tudjunk intézkedni. Akikkel az elmúlt két évben ilyen gond volt, azok sajnos nem jelentkezhetnek újra. Emellett szeretnénk megkérni titeket, hogy figyeljetek a határidőkre, tartsátok be őket, mert ez okozott már stresszes pillanatokat nekünk. Ha elakadtok, kérdésetek van, bizonytalanok vagytok az ajándékkal kapcsolatban, vagy akár szeretnétek egy bétázást, véleményt, akkor bármikor elértek minket, szívesen válaszolunk bármire (GIGER & LYLA).


Reméljük, idén is sokan jelentkeztek, és csodálatos ajándékok születnek, sok szeretettel várunk mindenkit! ♥️
Love, a lelkes Gig & Lyl

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Nagyon köszönöm, ha megjegyzést írsz, igyekszem minél hamarabb válaszolni is ♥