2017. 12. 31.

Bloggerkarácsony | Összefoglaló

Drága bloggerek és jelentkező angyalkák!
Lezajlott a bloggerkarácsony, és gondoltuk, összefoglaljuk, hogy pontosan mik is történtek itt, illetve megosztunk veletek pár kulisszatitkot és összeszedjük egybe a készült ajándékokat, néhány érdekes/vicces sztorival megfűszerezve. ♥


kulisszatitkok/fun facts
- Összesen húszan jelentkeztek velünk együtt, végül tizenkilencen vettünk részt a játékban. A kérdőíves jelentkezés csak a végén jutott eszünkbe, aztán mindenki ott nevezett. Ez a része meglepően problémamentes volt, de még így is akadt egy kis gond.
- Méghozzá a huszadik bloggerrel. A leányzó a bemutatkozó részben igen bántó és offenzív megjegyzéseket tett, amik nem is illettek oda. Mivel a többi rendben volt, írtunk egy emailt, hogy a magáról részt írja újra, de mivel végül nem válaszolt, nem tudtuk megoldani, hogy velünk játsszon.
- Majdnem mindenki bejelölte, hogy szeretne verset kapni, de összesen ketten vállalták, hogy írnának is.
- Nagyjából egy órába telt a párosítgatás, a legnehezebb része talán az volt, hogy mi ne tudjuk, ki húzott minket, de ez sikerült is. A visszajelzések alapján ez többé-kevésbé megfelelő volt és mindenkinek találtunk legalább egy jó húzottat vagy angyalkát, ha nem is kettőt egyszerre.
- Az e-mailek elküldése további egy órába telt, utána pedig még sokáig féltünk, hogy hátha bennemaradt a próba szövegből valami, vagy esetleg rosszul küldtünk ki pár infót. Szerencsére végül nem volt benne se drága józsi, se bármi egyéb, ha meg valamit elrontottunk, nem jelezték.
- A bejegyzéseket és köremaileket együtt írtuk, a párosítgatást viszont nagyjából külön oldottuk meg. A jelentkezők felét az egyikünk osztotta be, a másik felét a másikunk, közben skype-on egyeztettünk, szenvedtünk és zavarodtunk teljesen össze. A végére már mi se tudtunk, ki kit kapott.


- A határidőkkel volt egy kis stressz, ugyanis a beküldés napján, huszadikán derült ki, hogy sokan még sehol nem állnak, páran el se kezdték. Itt ugyan még nem kellett kész lenni, de azért enyhe pánik tört ránk (csak két órát szitkozódtunk és próbáltuk kölcsönösen nyugtatni egymást).
- Végül egy emberen kívül mindenki elkészült, de az utolsó napok igazán izgalmasan teltek, mert vártuk, hátha valaki későn szól, hogy mégse tudja befejezni az ajándékot.
- Összesen két pótajándék készült, az egyik ahelyett, aki nem készült el, a másik pedig egy utolsó pillanatban beküldött, rövidke és hibás írás helyett. Az egyiket Petra írta meg, a másikat Giger, de Petra rajzolt hozzá.

ajándékok
Végül rengeteg csodálatos ötletet, rajzot, írást és egyéb alkotást láthattunk, öröm volt nézni az elkészülés folyamatát. A publikált dolgokat itt találhatjátok.

Abeth - Petra számára készült egy novellával - krimi, AU, Loki x Thranduil crossover
Babu - Egy novellával készült Rinának - saját történet, sci-fi
Criszi - Abeth számára készült egy novellával - Saját történet
Erik - Babunak készített egy rajzot - Dr. Who, 10. doki
Giger - Lylának készült egy novellával pótajándékként - Harry Potter fanfiction (Tekergők)Hazel - Eriknek rajzolt - Haikyuu, Oikawa x Iwaizumi



















Lyla - Hazelnek írt egy novellát - saját történet, fandomos célzásokkal
Maja - Karolnak készült egy novellával - Teen Wolf fanfiction, Stalia
Petra - SB Hawk kapott tőle trailert a történetéhez, Lylának rajzolt Giger pótnovellájához és Zsófi kapott tőle pótajándékként egy novellát - Beatles x Harry Potter crossover, McLennon





















Zsófi - Giger kapott tőle novellát - Saját történet, enyhe Outlander beütés

Ez lett volna a bloggerkarácsony. Remélem mindenkinek jól telt a karácsony, amúgy pedig boldog új évet! ♥ 
Love, az angyalkamesterek, Lyla és Giger

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Nagyon köszönöm, ha megjegyzést írsz, igyekszem minél hamarabb válaszolni is ♥