2018. 11. 15.

Bloggerkarácsony

Heyhey, husik!
Ismét itt vagyunk a GIGERREL közös karácsonyi játékunkkal. ♥️

Újra eljött a november, már most tele van minden téli díszekkel, mikulás-csokikkal, karácsonyi vásárokkal, és közeleg a (tél) decemberi hideg. Akik nem hozzánk hasonlóan az utolsó pillanatra halasztják az előkészületeket, már most gyártják az ajándékokat. Ezért mi is elhoztuk nektek ismét a bloggerkarácsonyt, ahol a sulis húzáshoz, a Kívánság üsthöz és más játékokhoz hasonlóan, mi is megajándékozzuk egymást a bloggerekkel. Ez a meglepetés lehet novella, design, vers, rajz, vagy bármi, amit elkészítetek, és ti is kaptok valamit a saját angyalkátoktól.
karácsony | húzás | projekt | bloggerek

Mivel bloggerfölde elsősorban az interneten létezik, az egész játék itt fog zajlani, e-mailben. Jelentkezni egy google kérdőívben lehet, ezt November 30., délig tehetitek meg, aztán aznap délután mi összepárosítgatunk mindenkit, kiküldjük az angyalka-kinevezeséteket, és utána karácsonyig lesz időtök, hogy készítsetek valamit annak, akit “húztatok”, cserébe pedig ti a saját angyalkátoktól kaptok valami csodát. December huszadikáig szeretnénk mi is megnézni, hogy mivel készültök (itt még nem kell teljesen befejezni az ajándékot, csak ellenőrizzük, hogy biztos mindenki kapjon valamit, mert csak így van értelme). Ezután December 23/24 a határidő, amikor el kell küldenetek a húzott bloggernek az ajándékot e-mailen keresztül.

Ha szeretnétek jelentkezni, lentebb linkeljük a kérdőívet, amit ki kell töltenetek. Egy picit meséltek magatokról, megadjátok az elérhetőségeiteket, blogokat (ez lehet wattpad is), utána bejelölgetitek, hogy mit tudtok készíteni és mit szeretnétek kapni, megadtok pár műfajt és fandomot, mi pedig majd ezek alapján választunk mindenkinek angyalkát. Mivel minden blogger mást szeret, előfordulhat, hogy nem ismersz minden megadott fandomot, vagy nem tudsz minden kért dolgot megcsinálni, de figyelünk arra, hogy így is legyen bőven miből választani.

Miután megkapjátok a húzott bloggerről a jelentkezésben megadott információkat, több mint három hét áll rendelkezésetekre, hogy csináljatok neki valami csodát. Mint fentebb is írtuk, ez lehet egy fanfic az egyik kedvelt fandomjából, egy original novella, egy fanart valamelyik shipjéhez, vagy akár egy rajz valamelyik karakteréről, egy új külső a blogjához, egy vers, trailer, vagy bármi más, ami eszetekbe jut. Itt le is szögeznénk, hogy nem várunk senkitől tízezer szavas novellát, csak valami apróságot, aminek eszmei értéke van. Nyilván fontos az igényesség (akár szívesen véleményezzük is, amit készítetek), és egy rövid szösz is ugyanúgy lehet ütős és szívmelengető. Ha szívvel-lélekkel dolgoztok valamin, az meg is látszik rajta.

Emellett arra szeretnénk mindenkit megkérni a tavalyi játékból okulva, hogy csak akkor jelentkezzetek, ha biztosan be tudjátok fejezni. Természetesen előfordulhat, hogy minden összejön, és nem sikerül, de akkor szóljatok időben, és egyébként tartsátok be a határidőket, ne 23-án derüljön ki, hogy valaki el se kezdte, miután az e-mailekre nem is válaszolt. Gondoskodunk mindenképp pótajándékról is, de tavaly is az utolsó pillanatban derült ki, hogy kettő is kell (amik végül nagyon jól sikerültek, csak mindenkinek sok stresszet okoz).
Jelentkezni ITT tudtok, szeretettel várunk mindenkit!

Ha esetleg kérdésetek van, vagy a későbbiekben elakadtok, bármikor rendelkezésetekre állunk, a játék alatt is tudtok akár rajtunk keresztül kommunikálni a húzottatokkal. A mi emailcímeinket itt találjátok: Giger & Lyla. Kérünk titeket, hogy ti is olyan címet adjatok meg, ahol el tudunk érni titeket, és gyakran nézitek, mert mi is ott vesszük fel veletek a kapcsolatot.

 

Reméljük, sokan kedvet kaptok a játékhoz, mi már nagyon várjuk! ♥️
Love, Gig és Lyl

2 megjegyzés:

  1. Köszönjük nektek, hogy idén is veszitek a fáradtságot, és összehozzátok egy kicsit a közösséget! :) ♥

    VálaszTörlés

Nagyon köszönöm, ha megjegyzést írsz, igyekszem minél hamarabb válaszolni is ♥