2017. 10. 01.

Tervek, Fandomok & Shippek

Sziasztok, babákok!

Szeretnék egy bejegyzést végre, amiben össze tudom szedni, hogy milyen fandomokban vagyok benne, amikről szeretnék fanfictiont is írni, ezzel együtt a jövőben felkerülő posztokat is felsorolnám. Ezt többször szerkeszteni fogom, kipipálgatni, ami kész és összeegyeztetni a tartalomjegyzékkel. Előre szólok, hogy a poszt és egyébként az egész blog tele lesz gay shittel, so ha nem szereted, ne nézd.
*nagy levegő, kezdjük*

help, I'm in too many fandoms. Fangirl life is beautiful, but it hurts.


Fandomok, shippek és ficek:

Aristotle és Dante (nem, nem írom végig a címet, de olvassátok el, az egy csoda): Ari x Dante, talán fic is lesz belőlük, de amit biztosan meg akarok írni, az egy esős nap, amin Ari a bátyján gondolkozik.
Csingiling: mivel nem nőttem még ki a gyerekkorom, ezért ebből is lesz novella. Csingiling kalandjait szeretném megírni, hogy hogyan jutott el Tündérzugból Sohaországba.
Ed Sheeran: most fandomnak veszem, mert a Castle on the hillről már van egy songfic kezdeményem, illetve több dalát is fel szeretném írásban dolgozni.
Egyszer volt, hol nem volt: hosszabb novella, amiben Hook Zörgő nyomába indul és legyőzi. Pan x Felix (Panlix) kalandjai Sohaországban, na meg shippelem Hookot Zelenával (CaptainWicked). I'm not sorry for this. 
Éjszakai cirkusz: egy új tag a cirkuszban (méregkeverő).
Harry Potter: oké, ez hosszú lesz, are you ready? Draco x Harry (Drarry), velük rengeteg novellát terveztem, egyelőre egy barkochbás drabble van kész, Draco x Blaise (Draise), ez a ship gold, őket is rengetegszer fogom összehozni, Ginny x Luna (Linny), ahogy összejönnek, illetve egy rövid könyvtáras novellát is szeretnék. Charlie x OC, egy srác, akivel Romániában találkozott és elemi mágiát tanít neki. Mardekár x Griffendél, a szakításuk és a Roxfort alapítása. Dumbledore x Grindelwald, történetük tragikus vége. A headcanonom, hogy Dumble igazából a Mardekárban volt. A három testvér története az ereklyék előtt. Remus x Sirius, visszaemlékezés, illetve tekegőkként a szerelmük. Remus egyedül ül a vonaton, ahol nem ébresztik fel a barátai, mint egykor. Sirius kimenti Harryt a házból és magával akarja vinni, mert szüksége van valakire, akire vigyázhat. George, ahogy megtalálja az utolsó közösen készített viccüket Freddel. Új generáció, akiket Hermione elvisz egy csapatépítő táborozásra. *itt abbahagyja inkább, de több terve is van, köztük crossoverek is*
Miraculous: Adrien x Nath, avagy Chat Noir x Róka, illetve Marichat örök kedvencem marad, ficet róluk is tervezek (jéé, egy normal & straight ship). Két előző Holder, akik szerelmesek lesznek és felfedik magukat, ezért bajba kerülnek. 
One Direction: ajándékba írtam több Zayn/Harry x OC ficet, azokat szeretném majd kitenni ide.
Riverdale: Jug x Archie (Jarchie), Cheryl x Ronnie (Cherrie), BitchFight vs QueenLove, Cheryl x Jason (Jasyl, incest).
Sherlock: nem, nem shippelem Johnlockot és ebből egyelőre ficet nem terveztem, de egy kifejtést igen.
Szent Johanna Gimi: Arnold x Cortez (Artez), akik tizedikben titokban jártak. I'm serious and I regret nothing.
Twilight: Jacob x Edward és igen, én ezt is teljesen komolyan gondolom.
Yuri!!! on Ice: OtaYuri, mert ők túl tündériek, muszáj írnom róluk, Viktor x Yurio (Vikturio), bizony ám, és Viktor x Chris fiatalabb korukban.

a kép innen: , nézzetek be


Nem fandomokhoz kapcsolódó, original ötletek:

Egy másik bloggerrel: tíz mód, hogyan gyilkolj fesztiválon
Novellasorozat komoly témákról, amiket sokan rosszul írnak meg: incest, Stockholm Syndrome, depresszió/öngyilkosság, daddy, +18/PWP
Egy rövid történet az idézethez: Two can keep a secret if one of them is dead.
Az LGBTQ+ másik oldala is, avagy egy lány, aki bemutatja a barátnőjét anyukájának, aki ezt nehezen dolgozza fel.
Egy bérgyilkos karakterfejlődése, aki szép lassan hidegvérrel öl.
A 300-as kihívásra írt történeteim.

Lessetek be a kihívás oldalára és vegyetek részt ti is:


Hosszabb regénykezdeményeim:
(egyszer talán külön blogon is)

Nyolc világcsodás, két időben játszodó félig disztópia fantasy, amiben sárkányvadászok próbálják megóvni az emberiséget. Csak így röviden és tömören.
Egy nyári történet, ahol egy csapat huszonéves magyar levonul egy ausztriai tó mellé gyerekeket táboroztatni és a konyhán dolgozni, hogy egyetem mellett pénzt is keressenek. (Illetve ennek talán egy második része, egy horror, ami ugyanott játszódik, csak télen, amikor a nagy hideg és hó miatt nem tudnak eljönni onnan. I'm fine, thanks.)


Ezek lettek volna a novella/egyéb íráshoz az ötleteim/terveim. Ezen kívül a blogon még lesznek tagek (HP & Disney egyelőre), élménybeszámolók (MondoCon), ajánlók (Westworld), meg ami még kipattan a buksimból. A két tag kapcsán már gondoltam plusz bejegyzésekre, mint a disney idézetek, a MondoCon után be szeretném mutatni a cosplayemet, illetve halloween előtt másik két jelmezötletet, szóval nem fogok ám itt unatkozni. 

Love, a saját ötleteibe és fandomjaiba belefulladó Lyla

11 megjegyzés:

  1. Az az ókori, görög sárkányos jellegű, amit proli címmel kaptam anno, az a 8 világcsodás vagy az úgy random valami más?

    VálaszTörlés
  2. "...ennek talán egy második része, egy horror..."
    Csak így lazán minden belefullad a vérbe és a fájdalomba.
    Shit, this is our life.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ja, igen, abban így nem tudnak kijutni, elfogy a kaja és befagynak a tó alá, a végén kannibalizmus is lesz. Csak a szoksásos...

      Törlés
  3. Killing people :3

    xo
    M.

    VálaszTörlés
  4. Oké, engem az Artez, az Otayuri és az Ari x Dante ötlettel megvettél kilóra. xd :D De még kíváncsi lennék a Csingilinges sztorira is, szóval mindenféleképpen rakd majd ki a blogok.:) fb csoportba, mert majd futok olvasni :D És előre is sok sikert ahhoz, hogy sikerüljön mindent véghez vinned, amit leírtál :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy felkeltettem az érdeklődésedet! Ötletem mindig rengeteg van, még jók is, csak hát a kivitelezés... :D
      Amúgy mindenképp kirakom oda is majd őket! És szerintem az itteniek negyedét se fogom tudni megvalósítani, de hát a remény hal meg utoljára (mert ő a gyilkos).
      Köszönöm szépen, hogy benéztél és nyomot is hagytál, várlak szeretettel vissza <3
      xx Lyla

      Törlés
  5. Oké, Artez miatt imádlak, követelem majd a linket ha fent van, jesszusom :D Pán Péter novellában is lelkitársak vagyunk, Griffendél és Mardekár novellát is írok (kb. március óta), Charlie x OC, hát én az összes leírthoz drukkolok, alig várom hogy elolvassam, éa ma rűnt csak fel (régen látogattam a 300at), de üdv a kihívásban 😁

    ♡♡♡Alice

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ja, meg a DanAri (Arisrotle és Dante) és az Adrinath miatt is imádlak 😀😀😀

      Törlés
    2. Az Artez most ezek szerint nagyon hódít. Amúgy örülök, hogy nem csak én vagyok ennyi fandomban, ahol a reménytelen shipjeimmel alkotok olyan történeteket, amiket soha ne fejezek be. Ilyen ez a fangirl élet.
      Mondjuk számomra Ari és Dante története túl teljee, abba nem tudnék belenyúlni, de Ari elmélkedik majd egy esős napon.
      Nagyon köszönöm, hogy bekukkantottál és írtál is, remélem látlak még <3
      xx Lyl

      Törlés

Nagyon köszönöm, ha megjegyzést írsz, igyekszem minél hamarabb válaszolni is ♥