2017. 10. 22.

300 | Éjféli suttogások

Sziasztok, manók! 

Köszönöm a kommenteket Andinak, Petrának, Blankának és Corának, eddig nem nagyon raktam ki sehova novellát, az első háromszázasat kevésbé számítom, szóval nagyon jól estek a visszajelzések.
Picit varázsoltam a bejegyzések sorrendjével kapcsolatban, I'm sorry, de igyekszem tartani a terveimet, mert egyszerűen jó érzés, hogy aktív vagyok. Szóval most itt a második 300-as történetem, egy fanfic (de csak a végén árulom el, milyen). Jó olvasást!

300 | 2. cím | fanfiction | Disney


– Jajj, mindjárt éjfélt üt az óra! Hol lehetnek már? – A csöndben még a suttogó cincogó neszek is hangosnak hatottak. Az apró talpacskák sietős topogása elhalkult, mikor a padlásra értek és felmásztak az ablakhoz. Valahol messze egy kastély varázslatos fényei ragyogtak, az apróságok pedig izgatottan, megbabonázva bámulták a távoli csodát. Felettük madarak repkedtek türelmetlenül és ahogy egyre közeledett a nagymutató a tizenketteshez, csöndes pánik uralkodott el a házban.
– Mi lesz, ha nem érnek vissza? – kérdezte egy magas lány hang, megpróbálva minél halkabban suttogni. Tudta, hogy ha a macska felébred, a fiúk nélkül nem tudnak mit kezdeni vele.
– Ne aggódjatok, felelősségtudatosak! – próbált lenyugtatni mindenkit egy újabb suttogó hang, de a nagy helyiségben elveszett a hangja. Megint felerősödtek a talpak neszei, ahogy mindenki egyre nyugtalanabbul rohangált. Még takarítaniuk is kellett volna, de senki nem tudott most nekiállni.
Még két perc volt éjfélig, a nyugtalan suttogások az egész házban hallatszottak. Eddig csak kevesen aggódtak, a legtöbben inkább izgatottan várakoztak, de ahogy senki nem ért vissza, egyre nagyobb káosz alakult ki. A legtöbben már a kertben voltak és hunyorogva bámulták az utat.
Mikor a harangok felhangzottak, sokan összerezzentek. Két lány halkan elsírta magát, a többiek pedig tanakodtak.
– Most mit tegyünk? Szerintetek mi történt? – súgta barátnőinek valaki.
– Nem tudom, remélem nem lett semmi bajuk.
– Ugyan, tudnak vigyázni magukra! Csak a többiek nehogy hazaérjenek előttük, mert bajba kerülnénk.
Tíz perc telt el, a hangok egyre csendesedtek, csupán halk szipogást lehetett hallani, amikor az úton feltűnt pár alak. Ahogy közeledtek, ők is megpróbálták minél halkabbra fogni, nehogy felverjenek a környéken bárkit is. Amint a ház lakói meglátták, odarohantak barátaikhoz. A többiek közül kitűnő, magas alak sóhajtozva szorongatott a kezében egy cipőt és álmodozva dudorászott, a suttogó örömhangok pedig bezengték a kertet.
– Jackie! Gus! Brúnó! Hamupipőke! Végre hazaértetek!

 Igen, lyl Cinderella ficet írt, cause it's fun! Remélem tetszett nektek és talán meg is leptem a végével valakit. Szerdán jönnek a jelmezötletek Halloweenra, get ready!
Love, a mellékállásó Disney hercegnő, Lylu

9 megjegyzés:

  1. aaaaahw :')
    ez annyira aranyos volt
    meg igazából érdekes, mert én például bele sem gondoltam, hogy a többiek így ott maradtak, meg minden. És olyan egyszerű, és pure volt az egész :3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Thank you, dearie! Ismersz, imádok ilyenekbe belegondolni és megírni :'D *khmm, csing, khhm* nyuuh ♥

      Törlés
  2. Nagyon cuki volt! Még sosem gondoltam ilyen jelenetre,pedig valamit csak csináltak a többiek is... Furcsa, hogy erre eddig csak te gondoltál. ;) Sok ficet olvastam már, de ilyet soha, köszönöm az élményt ❤❤

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen a dicséretet és a megjegyzést is! Szeretek más oldalról megközelíteni dolgokat, shippeket újragondolni, kiakasztani mindenkit... elvagyok ám. De örülök, hogy téged nem riasztottalak el (not yet)♥♥♥

      Törlés
  3. Owowow Lyla ez még mindig nagyon szép <3 Én is osztom Blanka véleményét, igazán egyedi a látásmódja ennek a 300asnak ^^

    VálaszTörlés
  4. Szia!

    Hú, tényleg tök érdekes belegondolni, hogy ők otthon vártak Hamupipőkére és a többiekre, gyerekfejjel valahogy nem is nagyon izgattak az ilyen háttérdolgok. :D
    Nagyon aranyos volt, tetszett, szerintem remekül átjött a hangulata. Egyébként szívesen olvasnék még hasonlókat tőled :D

    cora ♡

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hey babe!
      Köszi, jól esik ilyet olvasni. Gyerekfejjel senki nem lát meg ilyesmiket, pedig egy-két dolog olyan nyilvánvaló lenne :D igyekszem még ilyeneket hozni, lesz Disney is bőven!
      Love ya, lyl <3

      Törlés

Nagyon köszönöm, ha megjegyzést írsz, igyekszem minél hamarabb válaszolni is ♥